ОПТИМИСТИЧНО В… КРИЗА
Кризата във скука те довежда,
във самота, във трудност и… беда.
Сковава ни от студ… и без надежда,
сърцето ти се впримчва - във тъга.
Въоръжен със сили и надежда!
отдаваме се с оптимизъм на… деня!
Мислите във погледа се вглеждат,
а волята повежда ни в - следа.
Със жар във пътя да се влееш!
Да победиш и утрото, и вечерта!
Уверен… със Слънцето бъди!
Оптимист бъди и... продължи!
© Крисимира Найденова All rights reserved.