Apr 19, 2014, 4:15 PM  

Орел и охлюв 

  Poetry » Humour
369 0 0

На крилете на орела - размах,

лети, иска да спаси държавата от крах*.

Над него - небе - безкраен кръгозор.

А на върха под него - охлюв за затвор.

Кой е той? Бандит простоват и заклет,

возил отбор с правителствен самолет.

"Кой те качи чак тук?!" - орелът го пита.

"Сокол нагъл, на когото и аз се отчитах!"

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

* – Намек за президента Радев.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??