Nov 10, 2010, 4:05 PM

Орелът 

  Poetry
471 0 4

Орелът

 

Дори и безкрил да е, Боже,

простор на крилете му дай –

орелът без полет не може,

върни му небето докрай!

 

Да литне отново свободен

към свойте високи скали

зове го инстинктът природен,

и страшно,

                    как страшно боли!

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??