Не искам от някого нещо да взема -
аз искам на всички ви нещо да дам!
Забързано облаче, хитро усмихнато,
надежда за радост
и цвете от онзи ей там магазин.
На сянката искам да взема тъмата,
на бурята тътена тъжен
и мокрия дъжд.
Да бъдат душите ви светли и ласкави,
когато очите ви гледат към мен.
Орисница блага така ме орисала -
аз обич дарявам,
върнете се с нея при мен!
© Елена Бързева All rights reserved.