Какво са те за мен?!?
Нещастници без съвест и душа!
Това сте вие - орис и съдба!
Пропити от любов фалшива,
изтъкани от омраза,
изпълнени с щастие лъжливо,
отражения вьв огледало криво!
Орис и съдба - просто имена!
Имената на страха, живота, любовта
и куп други за простосмъртните неща!
Орис и съдба - от тях зависим ние сега!
Отказвам да се примиря
и срещу тях ще тръгна на война.
Заклевам се, че ще ви променя,
дори да трябва да умра,
ще се преродя
и пак ще продължа.
Животът си е мой и аз решавам
кога ще съм щастлив, нещастен,
влюбен, беден или пък богат,
и искам сам да си реша
кога да си умра!
Орис и съдба...
Демони фалшиви - ще ви променя!
Заклевам се сега!!!
© Мартин All rights reserved.