Mar 14, 2008, 6:59 AM

Орисах се... 

  Poetry
662 0 8
***
***
Понякога отново ще пропадам
във мрака им и тъмните им дни.
Болят ме, но отново ще протягам
лъчите си към блатните води.

Орисах се до смърт да им прощавам,
в очите си със сол да ги торя.
Отивах си, а тяхна все оставам!
През раните си тихо ги валя.

Понякога отново ще потъвам
до дъното на мътните води.
Във пъпните им върви ще се спъвам,
един поне... един да се роди!

© Арлина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??