Посвещавам на Жани Станкова
Прекрасна, слънчева, различна.
Орисана е тя от небесата.
Омайна, нежна, феерична.
С Тианде даряват чудесата.
Разказва, учи, сътворява.
Формира мислене различно.
И опита на нас предава…
В душата става тъй различно.
По-светло, чисто, емоционално.
По пътя към мечтите тя ни води.
Тъй стилно, нежно, професионално.
Със лекота в душите броди.
Прекрасна, слънчева, различна.
Орисана е тя от небесата.
Омайна, нежна, феерична.
С Тианде даряват чудесата.
03.03.2015г.
©shon
© Упорита Добродушкова All rights reserved.