May 27, 2008, 6:07 PM

Орисия 

  Poetry » Other
592 0 2


Орисия



Душата ми се скита

гладна, дрипава и боса...

С крака от лутането наранени...

тя кръста си към своята

ГОЛГОТА... носи!

© Христина Никилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??