Макар и късно,
съдбата ни ориса
със тази орисия –
любовната магия!
Отключи нашите сърца,
отприщи нашите слова.
С любовен план горим,
с телата си шептим...
Блажени нашите души,
не ще ги нищо съкруши,
защото слели са се те,
в това „небитие”...
© Снежана Терзиева All rights reserved.
И на теб желая сбъднати мечти и много любов!
Лека вечер!