ОЩЕ
Още на живота гоня вятъра.
Още целувам горещата плът.
Още участвам във театъра,
че бягам в живота от смърт.
Още стигам до извори чисти.
Още не сгъвам пред път колена.
Още живее в мене артистът.
Още с главата разбивам стени...
© Мимо Николов All rights reserved.