Сипва залезът своето вино
на нощта във бездънната бъчва.
Радостта пак тъгата напива
на вината във шумната кръчма...
Спомените задяват мечтите.
Чувствата с мислите се надпяват.
Щипят римите палави стихове
и наливат си още вяра.
© Веселка Стойнева All rights reserved.
..." Залезът сипва своето вино
на нощта бездънна в бъчва,
тъговна, радостта отпива
от шума на виновната кръчма..."
Готино си го написала щото ако не беше нямаше да мога да съзра този
Огледален образ на твоят стих! Поздрави: КРЕТЕНА 6 от мен