В тишината на глухата стая
чувам твоя глас недоверчив,
в съня ли да избягам от края,
за да оцелея след този взрив.
Между четирите стени голи
животът живее по сценарий,
промениха се нашите роли –
изпитанията остават стари…
Чакам усмивката ти отдалече
на прозореца студено свиреп,
чакам, ако трябва цяла вечер
и не искам нито нощ без теб.
© Никица Христов All rights reserved.
на прозореца студено свиреп,
чакам, ако трябва цяла вечер
и не искам нито нощ без теб."
Истинската рано или късно ще се появи! С времето разбрах, че красивите и истински неща идват много бавно и ги постига само този който има търпението да ги чака! Поздравления за хубавата творба!