Jul 27, 2013, 3:23 PM  

Още искам 

  Poetry
586 0 3

Още искам морски чайки

на терасата ми зиме да стоят.

Още искам във снега да виждам

двора как кокичета красят.


И светулките под ледени висулки

да танцуват на прозореца ми пак;

 В топли - сините води да плувам

месеци на мраз и студ.

 

И нощите ми още да са светли,

още залезът да е така красив...

още искам да сънувам тебе

 и сънят ми сбъднат да си ти.


Вечно искам да е лятото за мене -

вечно топли да са твоите гърди.

Не искам слънцето в небето,

то не стига - стигаш ти!


 

© Росица Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??