Jun 10, 2007, 6:27 PM

Още колко 

  Poetry
664 0 6
                                                       Още колко

                                       В очите ми - сълзи на болка;
                                       на устните ми само тишина...
                                       Въпросът ми е още колко
                                       ще продължаваме така?

                                      В душата ми угаснал пламък;
                                      в очите ми - безброй сълзи;
                                      в сърцето ми е паднал камък...
                                      Молбата ми към теб е "Спри!"
 
                                      В ръцете ми - две топли рани,
                                      но в мен боли от самота.
                                      На две ръце студени длани
                                      без думи моля те: "Ела!"
                                   

© Христина Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??