Още нося душата на лиричен поет,
нищо, че имам характер превзет,
но ми омръзна да питат, как не остаря,
много лесно, още в мен циркулира кръвта.
Още имам какво да изпитам,
какво като толкова често пъти залитам,
а стана досадно да слушам, защо не се влюби.
О, Боже, отвръщам, колко пъти любих-разлюбих.
Още има какво да препатя,
нищо, че вече боли ме адски главата,
все се питат с почуда, какъв блясък в очите,
стига вече, ви казвам... изревах си сълзите.
Още имам и какво да докажа,
нищо, че вече във умората лазя,
израних си и лакти, опънах и жили,
минах предела, но учудващо още съм жива!!!
© Камелия Кацарска All rights reserved.