Още помня очите ти,
още помниш сълзите ми,
нощем прегръдките ти ме топлят -
още усещам присъствието ти.
Нося те като клетва в кръвта ми.
Нося те като огън в сърцето.
Нося те като белег в душата,
нося те като спомен от допир.
Очите ми са силни и властни,
прегръдките - неземни и страстни.
Думите - докосващи и опасни.
© Цветелина All rights reserved.