Луната ме облече в бяло
и спусна в клепките ми здрач.
Последна тръпка в мойто тяло
премина като детски плач.
Оставам в мисли неизказан
да спори с мене твоя глас.
Отново със любов белязан
поставен си под моя власт.
Нощта се стича по перваза
и чак от самота горчи.
За тебе още съм зараза.
За мен си само две очи.
© Ивелина Димитрова All rights reserved.