Хубаво цвете е жената,
нека поне тоя ден чудесен,
този ден на красотата
за нея да бъде песен.
Често мъжете са груби,
а жените са слаби и крехки,
вместо мъжът жена си да люби -
понякога отнася се с нея нечовешки.
© Георги All rights reserved.