Наближава на жената деня.
Искам цветя на теб да подаря,
че и ти си цвете красиво
в туй ежедневие сиво.
Цветята като теб се не купуват*,
две очи за теб тъгуват -
за твоите очи - звезди сияйни
и тъй нежни и омайни.
*Сиреч са безценни.
© Георги All rights reserved.