Три червени карамфила,
три в букет кордела ги е свила,
подарък в осмомартенския ден
на жената любима до мен.
С целувка нежна ще й го дам
и ще прошепна признание, без свян,
че макар понякога да се мръщи,
жената е слънце в къщи.
Дом без грижата на жената
е тъмен, обитава го самотата.
Жената е опората здрава
в радост, кога мъка се задава.
На живота семеен дните-
лодка подскачаща по вълните,
в мъжките ръце веслата
е голямата любов на жената!
Честит осми март на всички момичета на 20-сет и на 30-сет по две!!!
© Никола Яндов All rights reserved.