May 7, 2007, 11:59 PM

Остани 

  Poetry
620 0 10

                                                  Когато те няма ги няма очите ми,
                                                  а как без очи да посрещам деня,
                                                  и как светлината край мене да виждам?
                                                  Не мога, затуй остани.


                                                  Когато те няма ги няма ръцете ми,
                                                  а как без ръце да докосвам, кажи?
                                                  И как да усещам на допира тръпката?
                                                  Не мога, затуй остани.


                                                 
Когато те няма го няма сърцето ми,
                                                  а как без сърце огън в мен ще гори
                                                  и как ще обикна отново? Не мога.
                                                  Затуй ти завинаги с мен остани.

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??