Със сълзи във очите аз изпращам
последните ти стъпки във нощта.
Със кървави ръце прегръщам
изчезващата сянка на деня.
Ръцете ти сега ще галят друга.
И ще целуваш нечии очи.
Сърцето ми ограби и погуби!
Не искам да отиваш... Остани!
© Лиленцето All rights reserved.