Отдалечаваш се от мен.
Губя те! Как да те спася?
Чудя се - може някой ден
да разбереш - грешиш сега.
Избираш грешната приятелка.
Слушаш грешния съвет.
Аз никога не съм била предателка,
и винаги ще съм до теб.
Чудя се дали ранена,
с разкъсана душа,
ще се върнеш пак при мене,
да превържа раната.
Приятелко, недей си тръгва.
Остани, недей греши.
Когато той сърцето ти изтръгва,
аз съм тази, дето ще те подкрепи!
© Или Дадарова All rights reserved.