Премрежѝ очи! Виждаш ли там черната точка?
Аз също съм премрежил очи и те виждам в бяло.
Виждам те и ти махам, аз-малката черна точка,
която мразиш. Онова вълшебно говорещо огледало...
В океан живееш и всичко е толкова красиво,
обичай всички, но там всичко е храна за храна.
Защо ме разпъваш на кръст, за да възкръстна ли?
А душата ти бяла(без огледалото)безлична да изчезне
от света?
Остави ми болката, остани Бяла...
© Станислав Русев All rights reserved.