Ела в покоите ми принце мой,
ела при мен - аз искам да съм твоя.
Ще забравя за честта си тази нощ -
вземи ме, отведи ме в рая.
Разкъсай дрехите ми с дива страст,
целувай тялото ми до полуда,
покажи ми твойта мъжка мощ -
накарай ме да тръпна от възбуда.
Когато слънчев лъч лицето ми докосне -
не си отивай, остани при мен,
притихнала в прегръдката ти да осъмна -
остани, остани до утрешния ден.
© Димитрина Станчева All rights reserved.
накарай ме да тръпна от възбуда
Лъха страст от стиха ти, поздрави!