В миг ще рухне всичко, всичко -
твоята любов към мен.
И тогава ще настъпи
грозна нощ и черен ден.
Мъка ще лежи в гърдите,
сълзите ще капят, знам
и ще спомнят любовта ми,
силната ми страст към теб.
И ще бъде много тежко,
от сърцето ще кърви
кръв на алени потоци,
ще боли и ще горчи.
Искам много да е вечна
твоята любов към мен,
да ме срещаш със усмивка
всеки лош и хубав ден.
С нежен поглед да ме сгряваш,
нежни думи да шептиш.
Остани, любов, при мене -
вечно с мене остани.
© Анна Дюлгерова All rights reserved.
нежни думи да шептиш.
Остани, любов, при мене -
вечно с мене остани."
ЩЕ ОСТАНЕ!!!