Вечер лягам , сутрин ставам
и не спирам да се притеснявам.
Как ще ме посрещнеш ти ?
Със усмивчица , нали !
Искам да те виждам всеки ден ,
сигурен да съм , че си със мен.
Искам да целувам твойте сладки устни,
защото те са несравнимо вкусни
Следва и прегръдка за довиждане ,
искам ний отново да се виждаме.
01.02.02.г.
© Ицо Саков All rights reserved.