Jun 9, 2007, 8:39 PM

Остани вечна 

  Poetry
599 0 5
Рисувам теб и контурите ти.
Усещам влагата по кожата ти
и потъвам бавно в красота.
***
Бавно плъзгам нежността
по твоите очертания.
Остри връхчета графит
докосват кожата ти.
Настръхваш. Мислиш,
че те галя.
Но не.
***
Рисувам, плувам аз по теб.
Потъвам  в лепкавата сладост.
Подсилвам контурите ти.
И с щрих чертая
най-хубавите очи...
***
Ще извая това тяло,
и то в миг ще се увековечи,
ще оживее върху листа ми.

Посветено на Вяра Гунева

© Милица Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??