По онзи начин,
по който трябва,
аз остарявам.
Красиво.
Смислено.
Тънки, фини линийки
покрай очите.
Тънки, леки диплички
около кръста.
Аз остарявам.
По начина,
по който трябва.
Домът ми става
все по-светъл,
по-точен в своята практичност.
Детето все по-независимо,
по-умно
и приятно-мислещо,
творящо,
зрящо
и чувствително.
Светът със мене помъдрява.
Слънцето изгрява всеки ден.
По начина,
по който трябва...
25.02.2011.
© Милена Иванова All rights reserved.
Нина,за мен красотата е важна през целия живот.Ако живееш красиво,логично е и да остарееш така.