Aug 27, 2016, 10:35 PM

Оставам в играта 

  Poetry
272 0 1

Море.

Чайки и гларуси. 

Жената се муси-

зяпал съм мацки. 

 

Разхождат се с хубави цицки-

очи не затварям. 

После ям си попарата. 

Изгарям на слънце, 

но оставам в играта. 

 

© Василка Ябанджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??