Mar 31, 2008, 10:37 AM

Оставане 

  Poetry » Phylosophy
521 0 10
Мисъл... самотна остава...
Само в спомен... само в прах...
Бездна без начало и без край.
Нощен вятър шумолящ
и заплитащ се в листа.
Мисъл... губи се в простора...
Център на света е в своя свят!
Пристан... уморени хора...
Каменни лица.. .изтръгнати обятия...
Нови звезди покорява!
...Предзалезно гора замряла...
Ех, почти мълчалива идилия!
Зов живителен на птица.
Да, красива измислица!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??