Dec 6, 2011, 8:07 PM

Остави ме 

  Poetry » Love
493 0 4

Остави ме на вятъра, той знае как да ме помилва.

Остави ме на лятото, то знае как да ме стопли.

Остави ме на бурята, тя към мен е благосклонна.

Остави ме на птиците - да не умират сами.

Остави ме на мрака, аз пак ще те чакам.

Остави ме на звездите, на луната, на земята, ако щеш.

Изстинала и бяла като сняг.

Остави ме на Света, той няма да ме спре.

Но останеш ли при мен, да, останеш ли до мен... ще те обичам винаги.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??