Mar 12, 2015, 8:43 AM  

Оставки в правителството 

  Poetry » Humour
338 0 0

"Давайте си оставките накуп,

туй е един от бисерите ми куп.

Аз няма да дам моята,

но ти дай твоята.

Знам, че част от вас не ставате,

затова да ги подавате!"

 

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??