Отворих очи в тишината и мрака,
почувствах теб и топлината.
Ръката ти на гърдите ми трепна,
погали ме и сънят я укроти в здрава прегръдка.
Измъкнах се тихо. Спи! Без мен! Аз си отивам.
Останах без Твоята топла ръка на гърдите ми.
© Асен All rights reserved.