Потъвам в мислите ти скрити,
в свят с пъстри стъкълца,
раздирящ се от множество частици
на гняв, желания, тъга...
И със сърцето си, жарава,
изгарям целият ти пасторален мир.
И с нежност разсъбличам любовта ти,
за да осъмна в твоите очи.
© Дочка Г All rights reserved.