Престани да обясняваш с ръце,
и да завършваш с въздишки.
Как си се губила в нощите
и не си намерила утрините.
На другият бряг си вече,
поспри минута, отдъхни.
Налей шампанско в чашите,
промълви твоето ,,Обичам те,,
- и го целуни.
© Станислав Русев All rights reserved.
Благодаря на всички!!!!! От сърце Ви благодаря.