Искам да идваш внезапно,
стрелките във полет да спираш
и приказно, невероятно
из вселенската гръд да извираш!
Искам да тръгваш без сбогом,
без думи, без вехти надежди
и литнал в безкрая - свободен -
красива звезда да изглеждаш...
© Анжела Иванова All rights reserved.