Feb 8, 2013, 8:47 AM

От CNN до ''Ал Джазира'' 

  Poetry
469 0 0

                         

 

                                              ОТ  CNN ДО ''АЛ ДЖАЗИРА''
                                          Тръбят от CNN до ''Ал Джазира'':

                                          ''Певицата на Слави се реши,
                                          на своите глутеуси да татуира -
                                          България открий и сподели!''

                                          Да го направи плешивият я убедил.

                                         Не ги съдете, пуритани, строго!
                                         За всяко нещо е нужен стил,

                                         дори за туристическото лого.

                                         С колаж за милион и половина
                                         умира бранша, а после - глад и ад.
                                         Привличаме туристи от чужбина,
                                         ако рекламата е винаги отзад... 

                
                                

                                          

 

                                           
                                           

                                        
                                           

© Красимир Кунчечв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??