Отдавна е караме,
на тоя свят,
като пчеличките–-
от цвят на цвят.
Добре си живеем
с модата в крак.
Живота е кратък!
Няма как!
Къде са Ромео и Жулиета
в забързаното време???
Никой не знае
и не му дреме.
© Никола Яндов All rights reserved.