ОТ ДРУГАТА СТРАНА
Тя ми помаха
от другата страна
на езерото.
Бе пладне
и някак си горещо.
А аз бях жаден
и вървях
в обратната посока.
Не се обръщах.
И тогава чух
далечна гръмотевица -
съвсем закономерно.
Сънувах ли го?
© Наследник на Куфара All rights reserved.