Пленени чувства
в паяжини-мисли...
Отровен паяк-страх.
Една сълза
с коси от истини
разкъсва нишките им пак.
Под сенките
на умореното търпение
събуждат спомени мечти...
От извора
ранена вярата
с шепи-надежди пие...
© Веселка Стойнева All rights reserved.