Тръгнал съм на гости в отвъдното.
В отвъдното, където никой не ме чака.
Чака ме само вятърничавата тъга.
Тъга, която много отдавна бях забравил.
Забравил я бях на стола в кухнята.
Кухнята, в която ти ми поднасяше порции любов.
Любов на порции, взети на заем.
На заем от непознати хора.
Хора, пристигнали от отвъдното.
От отвъдното донесли ни порции любов.
Любов, поднесена ми в кухнята.
Кухнята, навяваща ми тъга от отвъдното.
© Николай Стойчев All rights reserved.
Нали знаеш, че съм на "ти" с дяволите?
Харесах!