Претъпкани мисли
горчиви, измислени,
отчаяни, изморени,
от цигари задимени,
от алкохол опиянени.
Претъпкани мисли
в багажно отделение,
наблъскани в чанти,
натикани в куфари,
набутани на бързо...
Претъпкани мисли,
но кой да ги мисли?
Че са нашето бреме...
От къде го измислих...
© Ивелина каменова All rights reserved.