Летях и падах,
пътувах през различни светове,
смеех се и страдах,
един живот със много цветове!
Любовта какво е?,
нима в сърцето трябва да боли.
Любовта защо е?.
Тя е като роза със бодли!
Искаш едни очи,
едни ръце които те докосват,
искаш всичко това да продължи,
очи които теб те омагьосват!
Любовта е сляпа като във мъгла,
тя не пита и не моли,
да те превъзмогна аз не бих могла,
защото от любов боли, а искам теб, защо ли?!
Поздрави !