От моста на Влюбените
Мъчи се локомотивът –
зер му е тежък товарът.
С тебе от моста – щастливи
с още тонаж го товарим:
с нежни целувки и страсти
пълним вагон след вагона...
Вече за всички е ясно:
„Свръхтовар: 1000 тона!”.
Живодар ДУШКОВ
© Живодар Душков All rights reserved.