Jan 19, 2007, 4:02 PM

от "небесно-земни илюзии 

  Poetry
663 0 4

Есен
в нощта пълнолунна

Морето
с плажове безлюдни

И пепел
върху жарта ненужна...

© Стела Флорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??