Откъде съм ли? Коя съм?
Аз нямам дом и име.
Идвам от нищото.
(там, където всеки го е страх да отиде)
Наричай ме както искаш.
Измисли ми живот и аз ще го изживея.
Но не бързай да ме обвързваш
с дом, адрес и мъж.
Моят път не спира тук!
Аз продължавам да търся,
да вярвам, да се надявам.
Отивам навсякъде,
готова съм на всичко,
ще потъпча всеки,
който се опита да ме спре .
Защото аз съм такава.
Горда, свободна, независима
Аз сама си избрах този път -
пътят, който тръгва от дъното на нищото,
минава през Ада на хората
и продължава отвъд Рая.
Човек не бива да спира
да върви, дори и да е достигнал
Вселенските порти.
Защото кой знае какво го чака
малко по-нататък!
Една друга вселена, друг живот,
друга реалност, един друг Рай!
© Радос All rights reserved.