Aug 29, 2008, 12:25 AM

От по за 

  Poetry » Phylosophy
849 0 5

Насищане, прииждане и протичане,

от

виждане, дишане и тичане,

по

обичане, вричане и сричане,

за

лъжене, мъмрене и завличане. 

© Милица Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??