Върна се. Аз толкова те чаках.
Посрещнах те с отворено сърце.
Ти знаеш ли, че много страдах,
и беше пусто в моето сърце?
Гурбета, казва някой, отчуждава,
но аз не съм съгласна със това.
Очите ти отново ме пленяват.
И песен пее моята душа.
Сега сме двама. С нас е любовта!
А бурята житейска нека вие.
Прекрасно е! Влюбени сърца,
материалното не ще разбие.
© Петя Кръстева All rights reserved.
Посрещнах те с отворено сърце
Много искреност и неподправена емоция има в стиха ти.
Браво, Петя.