На баба Найда
От тебе се научих да раздавам
и чувства,
и надежди,
и любов...
Живота си докрай да отстоявам,
какъвто е,
но моя си живот!
Да бъда непреклонна
към нещата,
изпиващи душата
до предел,
зад който вече няма и остатък
от смисъла
и всичко е без цел.
Показа ми,
че мога да се боря
дори за невъзможните мечти,
затворени портали да отворя,
да видя незалязващи звезди...
Ти в мене посади
дълбоко вяра,
която ме съзижда и крепи.
Завинаги в сърцето ми оставаш.
Обичам те
и Бог да те прости!
© Руми Бакърджиева All rights reserved.
Благодаря ви, хора!